Home   |   Contact    |    Locaties    |    Partners    |    Foto's    |    Over Larger Than Life

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Partners van Larger Than Life

 

 

 

 

 

 

 

Speuren

 

De kracht van samenwerking

Larger Than Life werkt vanaf de oprichting in 1999 samen met andere outdoor-organisaties en evenementenbureaus, trainingsbureaus, accommodaties, restaurants, cateringbedrijven, en specialisten op het gebied van muziek, theater, circus en acrobatiek.

 

 

Restaurant De Thornsche Molen, dè plek in het hartje van de Ooijpolder, is onze vaste locatie. Het restaurant onder de oude molen combineert een uniek panoramisch uitzicht op de stuwwal ten oosten van Nijmegen met een uitstekende menukaart, en diverse mogelijkheden voor groepscatering. Het buitenterrein is perfect voor onze outdoor-activiteiten.

 

 

 

Pannenkoekenrestaurant De Heksendans is regelmatig het sfeervolle start- en/of eindpunt van onze unieke kinderfeesten en speurtochten in de bossen van Berg en Dal bij Nijmegen. Voor koffie met gebak en uiteraard voor een heerlijke pannenkoek bent u er van harte welkom.

 

 

Mountain Network is sinds 2001 vaste opdrachtgever en partner van Larger Than Life op het gebied van sportklimmen, abseils en tokkels van gebouwen, teamtrainings, alpinisme en mobiele klimwanden.

 

 

Op de website van Maikenshof Recreatie vindt u groeps- en vergaderaccommodaties in het Rijk van Nijmegen, Berg en Dal en Groesbeek. Gelegen in deze mooie heuvelachtige streek tussen velden en bossen, bieden de accommodaties van Maikenshof perfecte mogelijkheden voor outdooractiviteiten.

 

 

Catering Frisco zou u de hofleverancier van Larger Than Life kunnen noemen als het gaat om de perfecte barbecue, buffet, luxe ontbijt of lunch. De mannen van Frisco staan op elke locatie garant voor een compleet verzorgde catering.

 

De Mastworp fietsverhuur is onze vaste partner wanneer u op een mountainbike of tandemfiets door het Rijk van Nijmegen wilt rijden. De Mastworp levert ons al jarenlang strakke fietsen en een perfecte service.

 

 

Taberna Training & Coaching provides the latest in leadership and team tranings, as well as in the area of personal coaching.

Haagse Beek organisatieadvies begeleidt managementteams in hun onderlinge samenwerking, en medewerkers bij het nemen van hun verantwoordelijkheid bij verandering in bedrijfscultuur en projectmatig werken.

 

Chenta helpt u met het ontwikkelen van uw persoonlijke talenten, en met het bepalen en implementeren van nieuwe organisatiestrategieën. Chenta ontwerpt ontwikkeltrajecten die zichzelf tijdens de looptijd al terugverdienen.

 

 

 

Theatermaker Pieter van Terheijden verzorgt vrolijke improvisatie-workshops voor Larger Than Life. Daarnaast is hij professioneel acteur en regisseur. Kijk op Pieter's website voor een overzicht van zijn werk, filmpjes en foto’s!
 

Soolancelot is gespecialiseerd in schermworkshops. Voor groepen die op zoek zijn naar een origineel en sportief uitje is het sabelschermen een leuke en spannende beleving.

 

 

Kasteelsche Hof verzorgt huifkartochten, freestyle-workshops met paarden en gps-tochten in de Ooijpolder. Op hun prachtige locatie organiseren wij sinds 2005 bedrijfs- en familieuitjes, kinderfeesten en workshops, met boogschieten, teamgames, vlotvaren, bamboe- en waterbaan bouwen.

 

In samenwerking met de Duitse vliegschool Dreyeckland organiseert Larger Than Life paragliding-, motorscherm- en deltavliegcursussen. Deze cursussen worden o.a. verzorgd in het prachtige Zwarte Woud en de Franse Vogezen. Kijk op onze paragliding-pagina voor meer informatie!

 

In ons fotoalbum:

Een touwbrug bouwen op conferentiecentrum De Holthurnsche Hof in Berg en Dal

  Like LTL

op Facebook

 LinkedIn

Vaste locaties:

 Thornsche Molen Ooijpolder

Heksendans

 Berg en Dal

Maikenshof accommodations gem. Berg en Dal

Frisco: catering

 op locatie

Partners in Team Trainings

Larger Than Life Productions

last update: 17 Nov 2019

 

 

 

elventocht, piratentocht,

kaart- & kompastochten

Klimmen

 

 

 

wand- & kratjesklimmen, tokkelen & touwbanen

Bouwen

 

 

 

bamboebouwen, pionieren, vlotbouwen & vlotvaren

Schieten

 

 

 

hand- & kruisboogschieten,  katapult- & blijdebouwen

Teambuilding

 

 

 

unieke teamspellen voor training & recreatie

Sportdag & Kamp

 

 

 

 

activiteiten & programma's voor scholen & scoutings

Buurt- & Kinderfeest

 

 

 

zeskampen, speurtochten,

workshops & entertainment

Arrangementen

 

 

 

 

volledig verzorgd: activiteiten

& catering op elke locatie

Paragliding

 

 

 

cursussen in het Zwarte Woud & in de Vogezen

Muziek, Acrobatiek, Theater

 

 

 

 

live muziek bij uw kampvuur,

acro- & theaterworkshops,  props- & decorontwerp

Verhuur & Service

 

 

 

 

instructeurs, spelmateriaal, mountainbikes, TV & PA

Dienstverlening

 

 

 

 

advies & ondersteuning,

EHBO, verhuisservice

 

 

   Paginatop

 

 

 

 

D.v.Poldersveldtweg 37  |  6523 CV Nijmegen  |  +31(0)625058247  |  KvK 09104944  |  Disclaimer  |  Leveringsvoorwaarden

Webdesign by Steve M

 © 2014 LargerThanLife